Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

A csodálatos Bánáti bazsarózsa és az én gondolataim….

Konfuciusz mondta hajdanán:

“A szép mindenütt jelen van, csak kevesen vesszük észre.”

Ez vajon miért is jutott eszembe? Ma hajnalban láttam egy csodás fotót, amit Teréz Cserike Kirsch készített, a Kelet-Mecsekben a Zengő gerincén nyíló Bánáti bazsarózsáról, ami a világ legritkább bazsarózsája.

A világ legritkább bazsarózsája!

Bánáti bazsarózsa

 

Kedves látogató, megosztok veled pár gondolatot, ami ennek kapcsán jutott az eszembe. Helyezd magad kényelembe, igyál egy finom Ganodermás kávét, és máris könnyebb lesz az olvasás.

Kedves egészségedre!

Szóval visszatérve a fenti idézethez ezek a gondolatok a mai ember életére is nagyon igazak. Mert mit is csinálunk mi? Felkelünk, rohanunk dolgozni, aztán rohanunk haza, mert jöhet a második műszak, vagy a harmadik, vagy a sokadik, -mert pénz kell a csekkek befizetéséhez, gyerekneveléshez, meg úgy egyáltalán mindenhez.

Az életünk túlnyomó részét ebben a rohanásban éljük le, nincs időnk megállni és megcsodálni azt a rengeteg szépséget ami mellett így elrohanunk. Pedig rengeteg szép dolgot kihagyunk. Nincs idő megcsodálni az élet szépségeit. Ezzel így voltam én is, és gondolom rajtam kívül még nagyon sokan. Mire erre rádöbbenünk már majdnem, késő. Már megettem a kenyerem javát és bizony be kell látnom mennyi mindenről lemaradtam, és már sok mindent nem is tudok bepótolni. Most így a hatvanon is túl, bizony már sok-sok minden  pótolhatatlan. Az ember amíg fiatal, sok esetben csak nevet az idősebbeken, meg morgolódik, zsörtölődik, mikor ezt hallja egy idős embertől: ” bezzeg, ha fiatalabb koromban ezt tudtam volna, vagy, ha ennyi eszem lett volna”- és most be kell látnom, mennyire igazuk volt.  Ilyen tudással, tapasztalattal már én is sok mindent másképp csinálnék. De ez van, a múlton merengeni már nem érdemes, azt megváltoztatni úgysem tudjuk.

Most van időm megállni, megcsodálni minden szál virágot, minden kavicsot, minden szép madarat, állatot, meg egyáltalán mindent. Nem kell rohanni sehova, -egyébkét sem tudnék, mert az egészségem is megsínylette ezt a nagy  rohangálást a pénz hajhászását, – meg úgy egyáltalán a “nemtörődöm” életet.

Mert mi van fiatalabb korban? Igazából bele sem gondolunk abba, hogy a mi sziklaszilárdnak vélt egészségünk is megromolhat. Hát, -megromlott, amit ma már teljesen helyrehozni lehetetlen, de azért valamelyest jobbítani tudom, és meg is teszem.

Mindezt hogyan? Drasztikusan lecsökkentettem a napi gyógyszerek számát, ma már napi szinten csak 6 szem amit megeszek,( orvossal egyeztetve).

Nagyon sok gyógyszert szedtem, naponta 18 db-ot, már az utóbbi időben szerintem a gyógyszerek mellékhatásaira szedtem gyógyszereket. Gondolom ez is közrejátszott abban,hogy a  a szervezetem úgy elsavasodott, hogy még a mai napig is gondot okoz az étkezés, mert még mindig gyomorégéssel küzdök evés után.

Az elhagyott gyógyszereket minőségi táplálék-kiegészítőkre cseréltem, és a naponta fogyasztott kávémat Ganoderma gyógygombás kávéra, (ami nem okoz gyomorégést, mert lúgosít, azáltal, hogy a kávéban található csersavat közömbösíti). Pedig hajnalok hajnalán iszom a kávét, és ezzel nincs gond, ettől nem ég a gyomrom.

Már csak a kajálást kell megoldani. Előbb vagy utóbb, de ezt is megoldom. Szépen lassan, de megoldom, mert ugye ami rosszat évtizedek alatt sikerült összeszedni, azt csak úgy ripsz-ropsz, lehetetlen megszüntetni.

Ami azt illeti jól elkanyarodtam az eredeti témától, gondolhatjátok hogy össze-vissza hablatyolok, pedig annyira nem is, mert ha jól  belegondolok ez  is ide vág, jó példa arra, hogy nem szabad csinálni.

Bizony meg kellene néha pihenni, nem gyűlölködni, nem egymást eltaposni, bántani, nem stresszelni, hanem inkább csodálni élvezni az élet kínálta szép dolgokat, mert az az idő amit itt tölthetünk a földön, bizony igencsak rövidre szabott, és ha azzal sem gazdálkodunk jól, a végén azt mondhatjuk magunkról, hogy nem is éltünk.

Éljünk nyugodt kiegyensúlyozott életet, figyeljünk magunkra, egészségünkre táplálkozásunkra, egymásra.

Ha Te magad is úgy gondolod, hogy fontos az egészséged, óvni, védeni szeretnéd, lecserélnéd a szintetikus vitaminokat prémium minőségű táplálék-kiegészítőkre, csak kattints a

Vásárolj DXN termékeket kedvezményesen gombra!

Ezek a gondolatok ennek a szépséges virágnak a kapcsán jutottak eszembe.

Szép az élet élvezzük, lássuk meg a benne rejlő szépségeket!

Az endokrin rendszerünk...

A Morinzhi ital az endokrin rendszer takarítója, alapanyaga a Noni gyümölcs     DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet...

Gyakran vagy túlterhelt...

    A legtöbb ember kávézik, ugye ebben egyezik a véleményünk. Az én környezetemben is így van, de sajnos nagyon sok embernek gondot okoz ez...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!