A DXN Ganoderma kávé ára!

Drága, -vagy mégsem?

A legtöbb ember szeretne minél olcsóbban megkapni, mindent, mert ugye pénzből sosem elég. Ezzel a dologgal így vagyok én is, ha nem muszáj nem vásárolok “horror áron”. A kérdés az, mi az olcsó, és mi a drága. Mindez nézőpont kérdése. Mihez képest olcsó, vagy drága valami? Kérdés mi az amit szeretnénk kapni a pénzünkért, prémium kategóriás minőségi terméket, vagy beérjük valami nevesincs bóvli cuccal?

Van egy mondás, ami valahogy így hangzik, “..olcsó húsnak híg a leve!”

 Ennek tükrében vizsgáljuk meg mennyire drága, vagy egyáltalán drágának mondható-e a DXN Ganodermás kávéja?

Mit kapunk a pénzünkért?

A DXN Ganodermás kávék kiváló minőségű arabica kávét és bio termesztésű ganodermát tartalmaznak. Minden egyes tasak kávéhoz hozzá van keverve egy kapszulányi gyógygomba kivonata, így aztán mindjárt két kiváló minőségű termékkel támogathatom szervezetem működését, rögtön az egészségemért is teszek.

A Ganodermának van egy nagyon szuper tulajdonsága, -a számtalan egyéb mellett az, hogy semlegesítheti az évek alatt felhalmozott savakat, így lúgosítva elsavasodott szervezetünket. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy a kávéban lévő csersavat is semlegesíti, (a csersav okozza a bajokat), ezért nem ég a gyomrunk a kávétól. Ezt a Ganodermás kávét kismamák, refluxosok, és vérnyomás problémákkal küzdők is nyugodtan fogyaszthatják, mert mindegy, hogy alacsony vagy magas vérnyomása van-e valakinek a Ganoderma adaptogén tulajdonságának köszönhetően a vérnyomás beállhat az optimális értékre. Arra viszont figyelni kell , ha biztosan szeretnéd megtapasztalni a DXN-es kávék kiváló hatását, akkor csakis ezeket a termékeket fogyaszd, kerüld a régi savas kávékat.

Akkor most nézzük az én kedvenc kávémat amit naponta fogyasztok.

A DXN Cream Coffee

Törzsvásárlói ára 4190.-FT és 20 tasak található egy zacskóban. Én miután regisztráltam máris jogosult lettem, hogy törzsvásárlói ( kedvezményes ) áron vehessem meg a termékeket, ami 20-30% kedvezményt jelent. Egy csésze kávé ára, így 200-220.-Ft-ra tehető. Ugye nem sok?

Ha megnézzük a bevásárlóközpontokban vagy különböző helyeken felállított kávéautomaták, vagy a büfék, vendéglátó helyek árait, ami 300-600.-Ft között is mozoghat, amiben egészen biztos, hogy nincsen ganoderma gyógygomba, sőt sok esetben azt sem tudhatjuk. hogy mit is iszunk valójában, így ugye, hogy mégsem olyan drága ez a kávé? Nekem egészen biztos, hogy nem!

Ha jól átgondolod, hogy mi az amit kaphatsz a pénzedért, rájössz, hogy Neked sem drága, ebben biztos vagyok. A minőséget mindenhol meg kell fizetni!

Felmerülhet a kérdés, megfelelő-e számodra a DXN Ganodermás kávéja?

Igen

  • ha gyakran vagy túlterhelt, és emiatt fáradt
  • vagy, ha szeretnél több energiát
  • ha szereted tudni mit iszol ( garantált prémium minőség )
  • ha olyan lúgosító kávéra van szükséged amitől nem ég a gyomrod
  • ha szeretsz éjszaka nyugodtan és jól aludni
  • ha vérnyomás problémákkal küzdesz
  • és nem utolsó sorban, ha szereted a kávé ízét és hangulatát

A kávék nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, tartósítószert és ízfokozókat.

Javasolt elkészítés:

Egy zacskó kávéhoz önts 2 dl forró vizet, -nem lobogva forrót, max. 80 fokos legyen, és már ízesítheted is ízlésednek megfelelően.                                      Egy zacskó 20 tasak kávét tartalmaz. Az adagok ízlés szerint felezhetők, vagy akár harmadolhatók, így egy zacskó kávéból készíthetsz 40 csésze finom itókát, vagy többet.

Szívesen megtapasztalnád a Ganodermás kávé egész szervezetre gyakorolt pozitív hatását? Próbáld ki és élvezheted a különbséget!

Regisztrálj és vásárolj kedvezményesen!

Regisztráláshoz kattints a “Regisztrálj”  feliratra!

A ganoderma gyógygomba...

  Mi az a ganoderma? Egy csodálatos gyógygomba! A gyógygombák királya! A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a ganodermát, vagy más néven...

A ganoderma gomba...

Abban egyet érthetünk, hogy bizony nem jó dolog allergiától szenvedni, vírusokat összeszedni, influenzásan ágyban lenni, hiányozni a munkahelyről, és mindennek a tetejébe táppénz miatt kevesebb...