Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

A tanulás folytatódott 2018.09.08.szombaton, -és ezzel még nincs vége!

 

 

Szeptember 8.-án ismét nagy élményben volt részünk, a Novotel szállóban egy egész napos rendezvényen vehettünk részt, egy remek napot tölthettünk el tanulással, kávézással, és ahogy néztem mindenki élvezte az előadásokat.

 

 

 

Jane Yau és Budiman Salim jött el hozzánk, és tartottak előadást, tanítottak bennünket. Mindketten nagy szaktekintélynek számítanak, és bizony nagyon sok okos dolgot hallhattunk tőlük.

 

 

 

 

 

Yane Yau a DXN egyik legnagyobb tudású ganoterapeutája. Az egész világon ismert és elismert DXN előadó. Több ezer európai DXN fogyasztónak segített az elmúlt tíz évben az egészségük megőrzésében a DXN termékeivel.

 

 

Budiman a DXN első koronás nagykövete, aki hatalmas hálózatával és sok évnyi tapasztalatával a DXN legsikeresebb hálózatépítője.  

 

Megtanulhattuk tőle, hogyan lehetünk sikeresek a DXN-ben. Mit tegyünk ahhoz, hogy üzletünk, fejlődjön, gyarapodjon  és, hogy jó vezetővé válhassunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindent összegezve egy nagyon tartalmas napot tölthettünk el, remek tanítók, remek emberek társaságában, és sok-sok hasznos tanáccsal, útmutatással gyarapíthattuk tudásunkat.

 

Köszönet érte DXN!!           

Szeretnél Te is egy ilyen remek csapat tagja lenni?

Nincs más dolgod csak kattints ide, és máris csatlakozhatsz!

 

 

Az endokrin rendszerünk...

A Morinzhi ital az endokrin rendszer takarítója, alapanyaga a Noni gyümölcs     DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet...

Gyakran vagy túlterhelt...

    A legtöbb ember kávézik, ugye ebben egyezik a véleményünk. Az én környezetemben is így van, de sajnos nagyon sok embernek gondot okoz ez...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!