A ganoderma gyógygomba esetében is fontos a minőség!

 

Mi az a ganoderma?

Egy csodálatos gyógygomba! A gyógygombák királya!

A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a ganodermát, vagy más néven Ling Zhit. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű “gyógyszerek” között szerepel, amelyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést, és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, amelyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok.
A vörös színű Ling Zhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, amely javítja az állóképességet, fokozza testünk öngyógyító képességét, és segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

A ganoderma gyógyhatásairól bővebben itt olvashatsz!

 

A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan egy-egy példányra, a gomba hatóanyag tartalma legtöbbször már közel sem ideális, emiatt a hatása is nehezen kiszámítható. Mivel a vadon növő példányok gyűjtése esetleges, így az ebből készült termékek minőségének egységesítése szinte lehetetlen.
1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Dr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a “spóraszétválasztó termesztési módszert” a ganoderma termesztésére. Ezt a módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.

Az alábbi videóból kiderül, mi köze a tyúkoknak a ganodermához és az is, hogy a nem megfelelően  termesztett és feldolgozott pecsétviaszgomba fogyasztása milyen veszélyeket rejt magában.

A DXN ganoderma páratlan minőségének háttere: 

Több, mint 200 fajta ganodermából a 6 legjobb ganoderma fajtát választják ki, genetikai módosítás nélkül! Vegyszermentes farmon termesztik, és a legmagasabb  minősítéssel rendelkezik: ISO 14001
A feldolgozás során a DXN vállalat mérnökei egy forradalmian új megoldást alkalmaztak – ez a DXN technológia világszabadalom. A termesztés körülményei és a feldolgozás tökéletes tisztaságú, rendkívül magas hatóanyag tartalmú kivonatot eredményeznek; 20 kg gombából lesz 1 kg tömény kivonat.
A ganoderma különleges hatásait egy új orvosi kifejezéssel jelölik: „adaptogén”, ami azt jelenti, hogy helyreállítja a megbomlott egyensúlyt, támogatja szervezetünk harmonikus működését, így az öngyógyító folyamatok zavartalanul működhetnek.
A DXN élelmiszerei ganoderma kivonatot tartalmaznak, így már a reggeli kávézással,  vagy egy forrócsokival, teával, akár egy egészséges energiaitallal is magunkhoz vehetjük a ganodermát. De hozzájuthatunk kapszula formájában is. Több millió elégedett ügyfél van 184 országban, és ez is DXN ganoderma kivonat széles körű hatékonyságát bizonyítja.

Próbáld ki, hogy Te is és élvezhesd a hatását!

Ismerd meg a ganodermás kávékészítményeket!

Szeretnél olcsóbban vásárolni? Kedvezményes vásárlási lehetőség tagoknak! Regisztrálj a Törzsvásárlói rendszerbe és 20-25% kedvezményt kapsz ezután minden vásárlásodból!


Regisztráció előtt szeretnél többet megtudni a DXN cégről?

Kattints IDE!

 

Mi kell a...

Természetesen a legjobb minőségű vitaminok és tápanyagok! Mégis a betegségek okozója bizonyíthatóan, nem valami, hanem valaminek a hiánya! Az emberek többsége, ugyanis, minőségi éhezésben él!...

A ganoderma gomba...

Abban egyet érthetünk, hogy bizony nem jó dolog allergiától szenvedni, vírusokat összeszedni, influenzásan ágyban lenni, hiányozni a munkahelyről, és mindennek a tetejébe táppénz miatt kevesebb...