Ganodermás kávét igyál! Mert ez lúgosít, nem égeti a gyomrod!

Rajongva szeretem a kávét, -Te hogy vagy ezzel?

 

Tudjátok-e hogy a legtöbb ember így van ezzel, csak nem jött még rá, hogy bizony ez a nagy igazság!

Az tény,hogy sok ember elfelejti bevenni a gyógyszereket, vitaminokat, de vajon arról hallottatok, hogy valaki elfelejti meginni a kávéját?

                  ” Kávé nélkül nem élet az élet!”- én mondom!

 

Az én napom mindig egy finom feketével kezdődik!

 

Nem tehetek róla, ez már évtizedek óta így van. Jöttek, mentek az emberek, dúltak viharok,   eshetett eső, hó, süvíthetett a szél, süthetett a napocska, de az én imádott kávém megmaradt nekem.
Na jó, az ízlésem közben változott, mert ma már csakis prémium minőségű az egészségemet védő lúgosító, egészséges kávét iszom. A kényszer hozta így, pár évvel ezelőtt még én is a kommersz kávékat ittam, mert nem okoztak gondot jó hosszú ideig. Változott a helyzet elkezdett égni a  gyomrom a kávétól, így aztán váltani kényszerültem.

Odavagyok a kávéért, csak egy a baj, ég a gyomrom kávézás után!

 

 Nagyon sok ember elmondhatja ezt magáról, így voltam ezzel én is, de szerencsére egy kis kutakodás után rátaláltam a DXN lúgosító gyógygombás kávéjára. Ezzel az én problémám megoldódott!
 

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kávé kerül a csészénkbe!

Erről a napokban  olvastam egy érdekes bejegyzést,amit most megosztok veletek, ha gondoljátok olvassátok el ti is. Régebben elég gyakran lehetett hallani, olvasni, hogy a kávézás egy ártalmas, rossz szokás.
Mára már ez a nézet, -hála az égnek úgy tűnik egyre inkább háttérbe szorul.
Rajongok a kávéért, bármilyen kávéval kapcsolatos cikket, bejegyzést találok már olvasom is.
Forrás:

 Ég a gyomrom a kávétól,…

Akkor bizony nagyon nem mindegy, hogy milyen kávét iszunk, mire esik a választásunk. Ma már én is csak prémium minőségű kávét iszom, amit ugyan a kényszer hozott, de nagyon nem bánom, hogy a választásom erre a finom kávéra esett, mert ettől nem ég a gyomrom, és élvezhetem a kávézás örömét továbbra is.

 A DXN Ganodermás lúgosító kávéit iszom, ezek közül választottam magamnak. Van több fajta, de az én ízvilágomnak leginkább a Cream Coffee felel meg, -ez nem tartalmaz cukrot.

              DXN Cream Coffee

 

A DXN Cream Coffee a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma kivonatból készül, amihez a hozzáadott tejpor biztosítja a lágy, selymes ízt. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell. 
1 adag kávé kb. 70 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva)

 

Gyakran felteszik a kérdést, ezt a kávét én is ihatom, megfelelő-ez számomra is?

Igen mert,

 

  • egész nap energikusnak érezheted magad,
  • mert ettől a kávétól nyugodtan és jól tudsz aludni,
  • igen, ha olyan kávét szeretnél ami lúgosító hatású,
  • ha szeretnél gyomorégés nélkül kávézni,
  • ha vérnyomás problémával küzdesz, mert segíthet beállítani a helyes vérnyomást.

 

A kávék nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

 

 

Az elmúlt napokban mondta is nekem valaki, hogy túl gyakran beszélsz a kávéról.

Írjál már másról is, -mondta! Gondoltam megfogadom a jó tanácsot így lesz, lehet, hogy a kávéról szóló áradozásaimat már más is túl soknak találja.
 
Ma hajnalban nekikezdtem az írásnak, – és mit veszek észre, már megint a kávé körül forognak a gondolataim, -ez már beteges, nem igaz? De talán mégse, mert nekem ez a lúgosító kávé megadta azt az örömet, hogy továbbra is élvezhetem a kávé zamatát, ízét, illatát.
Úgy tűnik  számomra nem létezik másik kávé csakis a Ganodermás lúgosító, -miért, mert egészséges, gyomorkímélő, mert ettől nem ég a gyomrom! 
 
 Ilyen egyszerű!
 

Azon kívül, hogy nagyon finom ott van az a másik fontos tényező, hogy megszüntette a kínzó, maró gyomorégésemet, sőt még pénzt is keresek a kávézással.

 

 

Miért ne lehetne egészséges ami finom?

 

 

 

Naná, hogy odavagyok érte! 

 
A kedvenc kávém, Ganodermás, lúgosító! Legyen a te kedvenced is!

Szeretnél kedvezményesen vásárolni, megkóstolnád a lúgosító kávét?

Igen?

Regisztrálj itt!

A ganoderma gyógygomba...

  Mi az a ganoderma? Egy csodálatos gyógygomba! A gyógygombák királya! A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a ganodermát, vagy más néven...

Ganodermás kávé? Ismerd...

Ki mondta, hogy a kávé egészségtelen? Kávézz Te is magas vérnyomás, gyomorégés és savasodás nélkül!   A DXN ganodermás kávék kiváló minőségű, instant brazil arabica kávét és...