Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Hogy kezdődött?

Képzeljétek üzletépítésre adtam a fejem.  

                                                 Online, otthonról!

 

 

Ez nálam egy óriási dolog, hisz 2016 tavaszán még csak halvány sejtéseim voltak, hogy vajon mit is jelenthet ez. Azt meg , hogy a laptopot hogyan kell bekapcsolni, használni, hát bizony pár hónappal előbb kezdtem tanulni.

Mégis honnan jött az ötlet? Az egészet a fájós gyomromnak és a refluxnak köszönhetem. Az idejét pontosan nem tudom, de talán 15 éves korom óta kávézok. Imádom a kévét, vele indul a napom, alig hogy kinyitom a ” csipámat”, muszáj, hogy kávét igyak, így térek magamhoz. Az utóbbi években viszont gondom adódott egyre többet, és egyre gyakrabban fájt a gyomrom.

Orvoshoz kellett fordulnom, -mi lett a vége? Jöttek a gyógyszerek, és a javaslat, hagyjam el a kávézást, mert a refluxnak nem használ.

Oké, abbahagytam , ment is egy darabig, -de őszintén, aki imádja ezt a finom itókát le tud mondani róla? Ugye hogy nem? Így aztán nekiálltam kutakodni az interneten egy egészséges kávét keresve.

Találtam! Ráakadtam a DXN lúgosító kávéjára, ígérték, ha ezt iszom ettől nem fog égni a gyomrom.  Mit mondjak,-hittem is, meg nem is. Hezitáltam még vagy két hetet mire mégis megrendeltem az első doboz kávémat. Tudjátok, mint mondtam évtizedeken át kávéztam, én úgy vagyok vele, hogy kávé nélkül nem élet az élet. Így aztán megrendeltem az első dobozt, és magam sem akartam hinni,  de meglepetés ért, nem égett a gyomrom kávézás után. Jól döntöttem, és még mindennek a tetejébe ért egy meglepetés, mert regisztrálás után kaptam egy webáruházat, webirodát, és lehetőséget, hogy dolgozzak, és így pénzt is kereshetek. Ezt bárki, Te is meg tudod csinálni, csak elhatározás és kitartás kérdése.

Nálam ez így kezdődött, nem munkát kerestem csak egy egészséges kávét, de éltem a lehetőséggel, amit azóta sem bánok, sőt! 2016 júliusa óta elértem az SA szintet, (Star Agent igazgatói) szint, és itt nem állok meg, az egészen biztos. Haladok tovább, tanulok, képezem magam, közben dolgozom otthonom kényelmében, és építem online az üzletemet. Tök szuper, így hatvanon túl is hasznosan töltöm napjaimat, tanulok, dolgozom, nem a TV-t bámulom naphosszat, és nem elhanyagolandó tény, hogy pénzt keresek egyre többet, kiegészíthetem a nyugdíjat.

Egyébként is azt mondják, hogy a tanulás, az agytekervények csiszolása, karbantartása ebben a korban is ajánlott, -sőt, kifejezetten ajánlott! Ha jól belegondolok ezzel is az egészségemet támogatom, és még azzal, hogy olyan termékeket fogyasztok, népszerűsítek amik szintén védik egészségemet.

A lehetőség számodra is adott, nincs benne semmi varázslat, ha én tudom csinálni Te is képes vagy rá, csak elhatározás kérdése.

Dönts jól fogyassz Ganodermás kávét, prémium minőségű táplálék-kiegészítőket, óvd, védd az egészséged.

Keress pénzt kávézással!

Mit kell csinálnod?

  • Dönts, szeretnél-e dolgozni, a szabadidődből tudsz-e pár órát arra szánni, hogy ezzel az üzlettel foglalkozz?
  • Tudsz-e időt szánni arra, hogy képezd magad, gyarapítsd tudásod, tanuljál?
  • Döntsd el van-e kitartásod, lelkesedésed, tudsz-e hinni magadban és az üzletben?
  • Tudsz-e egy minimális összeget arra szánni, hogy elindítsd az üzletet, -hiszen tudjuk, hogy ingyen vacsora már sehol nem létezik.
  • Ha úgy gondolod mindez megy, akkor már gondolkodhatsz is egy jól hangzó, frappáns weboldal címen, hiszen szükséged lesz egy ilyen értékesítő weboldalra.

Mi a feladat?

  • Tanulni szorgalmasan.
  • Minél több emberrel megismertetni a DXN egészséges, lúgosító kávéit, és a prémium minőségű táplálék-kiegészítőit.

Ha úgy döntöttél mindez megy Neked, ezt Te is meg tudod csinálni, szeretnél sok pénzt keresni, akkor kattints a Regisztáció feliratra!

Az endokrin rendszerünk...

A Morinzhi ital az endokrin rendszer takarítója, alapanyaga a Noni gyümölcs     DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet...

Gyakran vagy túlterhelt...

    A legtöbb ember kávézik, ugye ebben egyezik a véleményünk. Az én környezetemben is így van, de sajnos nagyon sok embernek gondot okoz ez...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!