Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Jövedelemszerző tevékenység otthonról, hatvan felett? Lehetséges!

Jövedelemszerző tevékenység otthonról, ez a megállapítás vajon hogy kapcsolódik a egészséghez? Ez nálam van így, -mert én nem munkát csak egy egészséges kávét kerestem, amit meg is találtam és még lehetőséget arra, hogy a jövedelmemet gyarapítsam!

Azt azért elmondom, –  nem gondoltam, hogy a maradék években bármilyen hasznos tevékenységbe belekezdek  Elmúltam 60 éves, és mindennek tetejébe sikerült jó sok betegséget  begyűjtenem az eltelt jó pár évtized alatt.   

Ennek meg a következménye orvoshoz járás, rengeteg gyógyszer, és megint orvosokhoz menni, másból sem álltak a napok, na meg kórház, műtétek, évente gyomortükrözések, tiltások, hogy ezt sem ehetek azt sem ihatok, kávét meg főleg nem! 

 Elegem lett a  sok rossz dologból,  elhatároztam, -keresek egy egészséges kávét ami nem árt a gyomromnak! Így akadtam rá a DXN ganodermás kávéjára, amiről azt olvastam nem okoz gyomorégést. Mert minden tasak  kávéban van egy kapszulányi gyógygomba, ami  semlegesíti a kávéban található káros anyagokat, és a csersavat. És ez tényleg így van,ettől a kávétól nincs gyomorégés és még ráadásként kaptam lehetőséget, -ha szeretnék üzletet is építhetek, mégpedig úgy, hogy nem kell hatalmas összegeket befektetnem.

Nincsenek kényszerek, elvárások, csak lehetőség amivel élhettem, ha úgy döntök hogy szeretném ezt a tevékenységet csinálni. Egy kis hezitálás után úgy döntöttem, -igen csinálom. Miért is volt az a gondolkodás, tanakodás? Mint említettem elmúltam hatvan, és ugye hatvan fölött az emberek többsége leírja magát, belenyugszik a sorsába, – neki már nincs mit tenni, -ennyi volt. Meg aztán jönnek a kételyek, hogy képes leszek-e rá? Meg tudom-e csinálni? 

De aztán úgy döntöttem, hogy igen, meg tudom csinálni, majd tanulok, képezem magam, és megcsinálom. 

Elég furán hangzik amikor  azt mondom, üzletet építek, kávézva! Pedig így van! És mégis hogyan? 

Bevallom még egy cseppet akadozva, döcögősen,    nyögvenyelősen megy a dolog, de újra és újra nekirugaszkodok, -ha jól belegondolok fiatalabb koromban is volt ez így egy párszor. Akkor is előfordult, hogy voltak kételyeim, de amit elhatároztam, azt meg is csináltam. Pedig akkor is voltak akik azt mondták, hogy mit gondolsz te magadról??

De én azt gondolom, hogy ha meg sem próbálom, akkor honnan tudhatnám meg, hogy sikerül-e amit elterveztem? Álmodozni dolgokról kevés, -lehet, de ha az álmokat nem követi tett, akkor az hamvába holt dolog, -nem igaz?

És képzeljétek, működik, megy a dolog, még így hatvan felett is, -és a legjobb, hogy nem kellett túl sok idő, és már  egy szintet feljebb léptem.

Ezért mondom, hogy ha nekem sikerült, akkor más is meg tudja csinálni, csak elhatározás és akarat kérdése.

Hinni kell magunkban el kell hinni, hogy  képesek vagyunk rá, nekünk is menni fog. Nem nagyon bonyolult,  akarat, kitartás, tanulás, csak ez kell hozzá, -erre meg mindenki képes.

Hogy fogj hozzá, hogyan kezdj bele?

Itt találsz több infót!

 

Így kapcsolódik a jövedelemszerzés az egészséghez hatvan felett, – azt azért hozzáteszem, hogy nálam. Remélem másnál nem így van, nem így lesz, jobb egy üzletépítésbe úgy belekezdeni, hogy egészséges az ember, és csak a betegség megelőzésre kell figyelni, és az üzletépítésre.

Az endokrin rendszerünk...

A Morinzhi ital az endokrin rendszer takarítója, alapanyaga a Noni gyümölcs     DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet...

Gyakran vagy túlterhelt...

    A legtöbb ember kávézik, ugye ebben egyezik a véleményünk. Az én környezetemben is így van, de sajnos nagyon sok embernek gondot okoz ez...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!