Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Kávézol, és Facebookozol? Kapsz érte pénzt, keresel vele?

Nyugdíjas lettél ? Facebokozással

telnek múlnak az óráid? Gondolom kávézol is? 

 

Keresel-e ezekkel a tevékenységeiddel pénzt?

Mi lenne, ha ugyanezzel a tevékenységeddel pénzt is kereshetnél? Ugye, hogy nem is lenne rossz?!

Még egy kérdés, belekezdenél-e egy tevékenységbe amit otthonodban kávézva, online végezhetnél? Egy tevékenységbe amihez használhatod továbbra is a Facebookot, és még pénzt is kereshetnél?

 

Egy tevékenység, ami segíthetne, hogy végre szabadabb legyél, és otthagyjad a régi munkahelyedet, gyarapíthasd vagyonodat, megalapozz magadnak egy biztos anyagi hátteret.

Mi kell hozzá? 

Egy laptop, vagy asztali számítógép, egy okos telefon, te és az elhatározásod, hogy márpedig ezt megcsinálod!

Mit gondolsz belekezdenél Te is?

Én megtettem, 60-on túl belevágtam, egy számomra teljesen új, ismeretlen tevékenységbe online építem az üzletemet. Igaz, hogy mindezt a kényszer hozta, mert az orvosok eltiltottak a kávézástól, így találtam rá a DXN-re és az általa forgalmazott termékekre. Csak egy egészséges kávét kerestem, és nem munkát! Megtaláltam, és sokkal többet is, -mert megtaláltam azt a kávét, ami  nem égeti a gyomrom, tanulok, képezem magam, van társaságom, szabad és nyugodt az életem, nincs kényszer, megfelelni akarás. Csak magamnak tartozom számadással, nem a TV -sorozatokat bámulom naphosszat.Kávézok, Facebookozok, -így egészítem ki nyugdíjamat.

Ha érdekelne, kíváncsi vagy, hogy pontosan mivel is foglalkozom, böngészd át a weboldalam, bőven találsz infót. Szeretnél velem beszélni , keress szívesen segítek, hívj telefonon vagy írj levelet.

Elérhetőségeimet megtalálod a weboldalamon is.

Neked is gondot okoz a kávéd, ég tőle a gyomrod? Cseréld le, ha kipróbálnál egy jobbat ami nem okoz problémákat itt a legjobb alkalom.

Kattints a Regisztráció feliratra!

 

Néha itt-ott hallom, hogy hatvan felett már mit kezdhetne az ember?

Szerintem még így hatvan felett is rengeteg lehetősége van az embernek, csak meg kell ragadni a kínálkozó alkalmat, élni kell a lehetőségekkel. Az igaz, hogy az évek múlását nem tudjuk megállítani, de az előttünk lévő éveket igazán szépé tehetjük, ez csak elhatározás, és hozzáállás kérdése. Mindez még csak nagyobb anyagi befektetést sem igényel, egy minimálisat igen az elején, de ha jól csináljuk a dolgunkat mindez megtérül, -nem is akárhogyan.

Ti mit gondoltok, szerintetek is úgy van, hogy bele kell törődni, hogy elmúltak az évek, már késő, már nem lehet semmin változtatni? Nyugodjunk bele, hogy betegeskedve, magunkba fordulva, magunkra maradva éljük le hátralévő éveinket? Barátok, társaság nélkül csak azért mert “nyuggerek” lettünk??

Ugye Ti sem így gondoljátok?

Kérlek benneteket tiszteljetek meg azzal, hogy ti is elmondjátok, leírjátok a véleményeteket itt a bejegyzés alatt, szívesen olvasnám a hozzászólásokat.

Köszönöm az együttműködéseteket. Legyen nagyon szép napotok!

 

 

Gyakran vagy túlterhelt...

    A legtöbb ember kávézik, ugye ebben egyezik a véleményünk. Az én környezetemben is így van, de sajnos nagyon sok embernek gondot okoz ez...

A legtöbb ember...

    Kávézz ott, ahol fizetnek érte! Kávézz velünk, fogyaszd a DXN ganodermás kávéját és termékeit, a cég fizet érte!! Olyan csapattársakat keresünk, akik változtatni...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!