Mi kell a gyermekeidnek és neked a hosszú egészséges élethez?

Természetesen a legjobb minőségű vitaminok és tápanyagok!

Mégis a betegségek okozója bizonyíthatóan, nem valami, hanem valaminek a hiánya! Az emberek többsége, ugyanis, minőségi éhezésben él! Eszik, de nem táplálkozik!

FIGYELEM!

Az élelmiszeripari termékek, már rég nem tartalmazzák a szükséges napi tápanyagokat, ezért táplálkozásunk kiegészítésre szorul. A probléma megoldást kíván.

TÖLTŐDJ  FEL A DXN MINŐSÉGI TERMÉKEIVEL!

Egy ilyen minőségi termék a Cocozhi. De mi is az a Cocozhi??

A kicsik és bizony a nagyok közül is igen sokan kedvelik!!                            

Van aki úgy gondolja, hogy a kókuszhoz van köze, vannak akik csokira gondolnak. Ez bizony nem is áll messze a valóságtól, ugyanis a Cocozhi a DXN cég által gyártott egészséges kakaó, szuper élelmiszer, ( vagy kakaó, vagy forró csoki attól függően, ki hogyan készíti el).

A Cocozhi kiváló minőségű kakaóbabból készül, (a DXN saját gyárában), melyhez még hozzáadnak egy különleges gyógygombát a ganodermát.

Összetevők: növényi eredetű tejszín, cukor, sovány tejpor, malátakivonat, kakaópor, Ganoderma-kivonat, vanillin. Semmilyen ízfokozót, színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Cocozhi forrócsoki – a fürge reggelekhez és a nyugodt alváshoz!

Kiváló minőségű kakaó és ganoderma keveréke, egy finom ital, hogy a gyermeked is szívesen fogyassza, sőt kérje a napi egészséges kakaóját. Ezzel könnyebben indul a nap, és az esték is simábban telnek, úgy, hogy közben a megfelelő tápanyag és vitaminbevitelért is teszel. Praktikus tasakos kiszerelésben kapható, így bárhova elvihető, és villámgyorsan elkészíthető.

Szuper és egészséges ital gyerekeknek reggelire (2-3 éves kortól ajánlható), így rögtön gondoskodunk gyermekünk immunrendszerének erősítéséről is úgy, hogy nem kell tablettát vagy kapszulát beleerőltetni, amit sok gyerek egyébként is utál.  Felnőtteknek jó kis kényeztetés, nasi, este vagy bármikor.

Mitől különleges, mit tud a ganoderma?

A Cocozhi a ganoderma 18 napos gombafonalaiból készülő excellium kivonatát tartalmazza, amit jelképesen “agytonik”-nak is szoktak nevezni. Malaysiában állítólag államilag támogatják a gyermekek “excelliumhoz” jutását, mivel kutatási eredmények bizonyították, hogy hatására nőtt a gyermekek vitalitása és iskolai teljesítőképessége, könnyebben tanultak, jobban koncentráltak! Egyes tapasztalatok szerint fogyasztása nagyon jól hat a hiperaktív gyermekek viselkedésére is. (Forrás: http://www.micosalud.com/blog/adhd-healing-mushrooms-and-micosalud/)

 Ismerd meg a DXN ganodermát, – a Cocozhi kakaóban is megtalálható

Szeretnél többet tudni a Ganodermáról?

Kattints IDE

A termék megrendeléséhez kattints IDE!

 

 

 

 

A ganoderma gyógygomba...

  Mi az a ganoderma? Egy csodálatos gyógygomba! A gyógygombák királya! A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a ganodermát, vagy más néven...

A ganoderma gomba...

Abban egyet érthetünk, hogy bizony nem jó dolog allergiától szenvedni, vírusokat összeszedni, influenzásan ágyban lenni, hiányozni a munkahelyről, és mindennek a tetejébe táppénz miatt kevesebb...