Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Nyakunkon a rossz idő, ti is felkészültetek már a fogadására?

 

A Cocozhi Ganodermás kakaó is segítségünkre lehet ebben.

 

 Csak egy pár gondolat magáról  a kakaó gyümölcsről.., aztán visszatérünk a Ganodermás kakaóhoz! 

 

                                               Kakaó gyümölcs szüretelés

 

A Theobroma cacao magját az amerikai őslakosok, az azték és maja indiánok nagy becsben tartották. A XVI. század elején a kakaóbab fizetőeszközként működött, -ez volt a pénzgazdálkodás alapja.

Az árucikkekért kakaóbabbal fizettek az azték birodalom fővárosában Tenocstitlánban, a Tlatelolko- piacon.

Európába Kolumbusz, ( más feltevések szerint Cortez ) hozta.

A kakaófa tápláló magjából készült a mexikói indiánok ősi tápláló itala a sokoatl, ( a megőrőlt magokat kukorica liszttel, vízzel, esetleg mézzel vegyítették és egy orchidea termésével, a vaniliával izesitették ), ez volt a világ első csokoládé itala.

Latin nevét Linnétől kapta: Theobroma, azaz az istenek tápláléka.

Angliába úgy az 1650-es évek körül terjedt el, a teával nagyjából azonos időben. Érdekes, hogy ekkortájt az angolok még jobban kedvelték mint a teát.

A XVII. századig csak italként ismerték a kakaót.

Hoztam nektek egy olvasnivalót pár recepttel:

http://www.mindmegette.hu/kakao-az-istenek-eledele-48148/

 

Alexander von Humboldt, német kutató mondta a kakaóról, hogy “sehol másutt a természetben nincs annyi értékes tápanyag olyan kis helyen felhalmozva, mint a kakaó babszemekben.”

 

A kakaópor a következő tápanyagok értékes forrása:

Magnézium: A megfelelő idegi és izomműködéshez nélkülözhetetlen ásványi anyag. A szervezetnek emellett a tápanyagok energiává alakításához is szüksége van a magnéziumra. Segíti a C-vitamin és a (megfelelő csontozat felépítéséhez létfontosságú) kalcium felszívódását. 

Foszfor: A foszfor gyorsítja a szervezet sejtjeinek energiafelszabadító folyamatait.

Rostok: A kakaóbab átlagos rosttartalma hasonló a teljes kiőrlésű kenyérfélék rosttartalmához. A kakaóvaj és a rostok lassítják a cukor felszívódását, ezáltal egyenletesebbé teszik azt. 

Alkaloidok: A kakaó is tartalmaz koffeint, bár a kávénál sokkal kisebb koncentrációban. A kakaószemek legfontosabb alkaloidja a theobromin. Gyenge vízhajtó (azaz a vizelet-kiválasztást fokozó) hatása van. 

Polifenolok: A kakaóbab mintegy 8-13%-át a növényi hatóanyagok egyik természetes sejtvédő, ún. antioxidáns hatású csoportját alkotó polifenolok teszik ki. 

A kakaófeldolgozás folyamata, a fermentálás, a pörkölés és a lúgos feltárás (csökkentik a kakaóbab összpolifenol-tartalmát). A kakaó polifenoljai a növényi vegyületeknek a „flavonoidokkal” közös csoportjába tartoznak.

A flavonoidok egészségügyi hatásai 

Napjainkig több mint 4000 különböző flavonoidot azonosítottak.  A flavonoidoknak több különböző csoportja létezik. 

Többek közt gyulladáscsökkentő, rákmegelőző, antimikrobális és anti-allergén hatást tulajdonítanak nekik. Emellett igen jó antioxidánsok – néhányuk a C- vagy az E-vitaminnál is hatékonyabb –, azaz megóvják a sejteket a helytelen szokások  valamint a káros környezeti hatások  miatt nagy mennyiségben termelődő szabad gyökök sejtkárosító hatásaitól.

Fitokemikáliák

A „fitokemikália” (szó szerint „növényi vegyület”) kifejezés a növényekben előforduló több ezer biológiailag aktív, jótékony hatású kémiai vegyület gyűjtő szava.

Az ételekből  felszívódó fitokemikáliák számos különböző módon javíthatják az emberi test egészségi állapotát; vannak köztük antioxidánsok, mások csökkentik a vér koleszterinszintjét – ami a szív- és érrendszeri megbetegedések egyik legfontosabb kockázati tényezője – egy harmadik csoportjuknak rákmegelőző hatása van. 

A fitokemikáliák a legtöbb természetes eredetű élelmiszerben előfordulnak, főleg zöldség- és gyümölcsfélékben és a zöldfűszerekben.

Akkor nézzük a hatásait: légzőszervi,   szív- és érrendszeri, idegrendszeri/idegi, szájhigiénés, hormonális, nyirokrendszeri- és immunológiai, és  bőrgyógyászati  hatásai is vannak.

Azt olvastam, hogy a kakaó az emberi szervezet szinte minden részére jó hatással van, tudományos felfedezések sorra igazolják, azt a mondást, hogy

                                 ” A kakaó az istenek eledele”! 

Hát még a DXN Ganodermás kakaó, hiszen ez fel van turbózva Ganoderma gyógygombával amiről köztudott, hogy hatékonyan támogathatja immunrendszerünk működését, így is védve egészségünket.

   Cocozhi forrócsoki, – a fürge reggelekhez és a nyugodt alváshoz!

 

Kiváló minőségű kakaó és ganoderma keveréke, egy finom ital, hogy gyermeked és Te magad is szívesen fogyaszd.

Hogy gyermeked maga kérje az egészséges napi kakaóját.

Ezzel könnyebben indul a nap, és az esték is simábban telnek, úgy hogy közben a megfelelő tápanyag és vitaminbevitelért is tettél.

Praktikus tasakos kiszerelésben is kapható, így bárhova elvihető és gyorsan elkészíthető.

 

 

A legtöbb ember szeretné, ha betegség miatt nem esne ki a munkából, vagy nem kellene emiatt lemaradni fontos programokról. Szeretné, ha nem kellene gyakran orvoshoz járni a gyerekekkel, és szeretné fittebbnek, energikusabbnak érezni magát!

Ezzel Te magad is így vagy, ugye jól gondolom?

Ezért ajánlom figyelmedbe ezt az egészséges, kényeztető finomságot.

Miért érdemes kipróbálnod, megkóstolnod?

Több nyomós ok is van erre:

  • mert prémium minőség – mert a családod, és Te magad is a legjobbat érdemlitek
  • extra gyorsaság – hogy már holnaptól gondoskodhass róluk
  • 100% -os természetesség és megbízhatóság, mert mi sem szeretjük a mesterséges adalékokat és tartósítószereket!
  • rendkívüli kényelem -rendeld meg online – vedd át otthonodban!

Szeretnél vásárolni?

Itt megteheted.

Az endokrin rendszerünk...

A Morinzhi ital az endokrin rendszer takarítója, alapanyaga a Noni gyümölcs     DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet...

Gyakran vagy túlterhelt...

    A legtöbb ember kávézik, ugye ebben egyezik a véleményünk. Az én környezetemben is így van, de sajnos nagyon sok embernek gondot okoz ez...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!