Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Spirulina a szuper élelmiszer.

A Spirulina platensis egyfajta kék-zöld alga.

Több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. Olyanokat is amelyek igen ritkák, és a növényi élelmiszerekben meg sem találhatóak.

Igen gazdag klorofillban, béta karotinban, proteinekben, antioxidánsokban, és olyan ásványi anyagokban amire az emberi szervezetnek feltétlenül szüksége van.

A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen  ismert élelmiszernél, vagy orvosi készítménynél. 1 gramm alga egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. A legismertebb lúgosító táplálék, amely segít a gyenge, elsavasodott szervezetet optimálissá tenni.

Szuper élelmiszernek is nevezik.

Tudod-e?

  1. képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját, – a meggyógyult sejt elfelejti a betegséget
  2. méregtelenítő hatású
  3. a spirulinában található B12 vitamin értéke magasabb mint amit az anyatejben találhatunk
  4. csökkenti a különféle gyógyszerek mellékhatásait
  5. lassítja, sőt megakadályozza a vírusok szaporodását
  6. az Amerikai Űrkutatási Hivatal (NASA) az űrhajósok számára ajánlotta a spirulinát
  7. a DXN spirulina lett a legjobb táplálék-kiegészítő és a ” Brand of the Year Award 2010″ díját is megkapta

Több mint 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmaz. 

   

Ezek közül a legfontosabbak:

  1. proteinek
  2. aminósavak

  3. vitaminok: B1, B2, B5, B6, B9, B12, A,E, C,…
  4. mikroelemek: vas, jód, réz, kálcium, nátrium, kálium, magnézium, mangán, cink, szelén, foszfor, króm, vanádium,
  5. klorofill: a szerves vas forrása ( zöld vérnek is nevezik), méregtelenítő hatással rendelkezik, megtisztítja a vért az ártalmas salakanyagoktól.
  6. szelén: sorvasztja a ráksejteket, lassítja az öregedést
  7. nukleinsavak: (DNS, RNS),-genetikai információ tárolás, átadás
  8. enzimek: serkentik a bőr anyagcseréjét, sebgyógyulás, emésztés, szervek és szövetek regenerációjában és a megfelelő agyműködés elősegítésében töltenek be fontos szerepet
  9. többszörösen telítetlen szírsavak: csökkentik a magas vérnyomást, zsír anyagcserében van fontos szerepük, megelőzik a gyulladásokat, és a szív  és ér betegségeket
  10. Fikocianin: lassítja a rákos sejtek szaporodását, serkenti az immunrendszert

Milyen hatásokkal rendelkezik?

  1. Normalizálja a bélflórát, antibakteriális hatása van.   
  2. Csökkenti a vérnyomást.
  3. Megelőzi a szabadgyökök megjelenését.
  4. Csökkenti a lipid,-és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását.
  5. Erősíti az immunrendszer működését.
  6. Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek.
  7. Normalizálja az anyagcserét.
  8. Segít a szervezetet lúgossá tenni.
  9. Könnyen emészthető vasforrás.

 

Miért érdemes Spirulinát fogyasztani?

Csökkenti a vér koleszterinszintjét és azon belül is a káros hatású LDL-koleszterin koncentrációját, miközben növeli az érvédő HDL-koleszterin arányát.

Antioxidánsai védik a szervezetet a rákkeltő szabad gyököktől, erősítik a szervezet immunrendszerét, lassítják az öregedés folyamatát.

Enzimgarnitúrája segíti az anyagcsere és az emésztés egyensúlyának fenntartását.

Spirulina, tartalmaz egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében. Emiatt alkalmazzák Alzheimer és Parkinson betegségek kezelésében.

A Spirulina és a Chlorella esetében is több klinikai kísérlet igazolta, hogy hatékonyan csökkenti a rák kialakulásának veszélyét és meglévő daganatok esetén is hatékony kezelési mód.

Mérsékli a fáradtságérzetet. Komplex vitamin- és ásványianyag-tartalma az erő és az egészség biztosítéka.

Elsősorban béta-karotinból, D-, K- ill. B-12-vitaminból, valamint vasból, mangánból és magnéziumból tartalmaz jelentős mennyiséget. A szervezetben A-vitaminná átalakuló béta-karotinnak különösen gazdag forrása. Már 1-2g Spirulina fedezi napi A-vitamin-szükségletünket.

Növeli a hasznos baktériumok (elsődlegesen a laktobacillusok) részarányát a bélflórában.

Telítetlen zsírsavai és B-vitaminjai kedvezően befolyásolják a haj és a bőr állapotát. Baktérium- és vírusellenes tulajdonsága révén bizonyos bőrbetegségek (pl. pikkelysömör, herpesz, pattanások) ellen is hatékonyan alkalmazható. Gátolja az influenza vírusának szaporodását. Rákellenes hatását jelenleg nagy erőkkel kutatják.

Fikocianin tartalma jótékonyan hat a csontvelő regenerációjára, ezért fogyasztása különösen ajánlott sugárkezelések után. Ennek azért van különös jelentősége, mert a fikocianin növényekben egyáltalán nem fordul elő.

Csökkenti a nehézfémek és egyes gyógyszerek vesekárosító hatását.

Mivel jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat és a növényi táplálékokból teljes mértékben hiányzó B12-vitamint tartalmaz, a vegetáriánusok ideális táplálékkiegészítője.

Összetevői kedvezően befolyásolják az étvágytalan gyerekek a növekedését.

Kismamák is fogyaszthatják!

Hallgassuk meg Dr. Budai L. Károlyt, mit mond az algák fontosságáról.

 

A spirulina különösen hasznos a következő esetekben:

Azoknak az embereknek, akiknek rossz az emésztésük vagy a felszívódás az emésztőrendszerükből. Ezek a mikroalgák igen könnyen emésztődnek és jól szívódnak fel.

Embereknek akik gyenge vitalitással, és vérszegénységgel rendelkeznek.

Akik sok állati fehérjét fogyasztanak.

Azoknál, akik sok finomított és előre gyártott élelmiszert esznek.

Azoknak az embereknek, akik rendszeresen szednek gyógyszereket.

A Spirulina védi a veséket és a májat.

Különösen ajánlott azoknak, akik el vannak hízva vagy túlsúlyosak. Az étkezések előtt elfogyasztott 2-3 gramm Spirulina megfigyelések szerint hozzájárul az étvágy és a testsúly csökkentéséhez.

Azoknak, akik fizikai terhelésnek vannak kitéve és/vagy testépítő gyakorlatokat végeznek rendszeresen.

Akik úgy érzik, hogy lecsökkent az energia szintjük, könnyen fáradnak és lehangoltak emiatt.

Egészségvédő élelmiszer

A természetből gyűjtött algák fogyasztása több népnél már évszázadokkal ezelőtt sem volt ritka. Mexikóban, a Tenochtitlan- tó mellett, a Spirulina maxima felhasználásával készített kékeszöld színű sütemény az aztékok kedvelt eledele volt. Közép-Afrikában, a Csád-tó környékén élő Kanembou-törzs tagjai pedig dihének nevezett, főzelékszerű ételt állítottak elő Spirulinából. Az utóbbi 20-30 évben a világ számos országában elkezdték termelni a Spirulina platensis és Spirulina maxima cianobaktériumokat. Élelmiszerként csak steril körülmények között előállított, ellenőrzött minőségű, káros anyagoktól mentes Spirulina használható fel. A biomassza nagyüzemi előállítása jelenleg kizárólag nyitott rendszerben (szabadtéri medencékben) történik. A zárt rendszerű technológiát eddig még csak kísérleti, illetve kisüzemi célokra alkalmazták. A Spirulina-termelés volumene az utóbbi években világszerte számottevően emelkedett. Jelenleg az előállított biomassza döntő mennyisége emberi fogyasztás célját szolgálja, jellemzően egészségmegőrző élelmiszerként (divatos kifejezéssel health foodként) értékesül.

A chlorophyll (klorofill) elősegíti a máj, az epe, a vastagbél, a teljes emésztő rendszer, a nyirokrendszer (nyirokvezetékek, nyirokcsomók), a légző szerveink (tüdő, légcsövek, orr, orrüreg, torok), a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték-, könny- és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

 

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy azokat a régóta elraktározott és zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldja, és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerűbb méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel nem tudnánk megszabadulni.

Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól:

– Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képződik legnagyobb mennyiségben benne!

– A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emésztödő DXN Spirulina!

Egy kis érdekesség: A Spirulina arcmaszknak is remek, csodát tesz a száraz bőrrel.

 

A maszkot nagyon egyszerűen elkészítheted:

  • 3 db Spirulina tabletta porrá zúzva.          
  • 1,5 ujjnyi Ganozhi fogkrém.
  • 1 evőkanál natúr joghurt.

Keverjük össze a fenti anyagokat,majd kenjük a megtisztított arcunkra.

A maszkot fél óra elteltével lemoshatjuk, és gyönyörködhetünk a végeredményben.

 

A DXN Spirulina lett  a legjobb táplálék kiegészítő és a “Brand of the Year Award 2010” díjat nyerte el, melyet Yousuf Raza Gilani, Pakisztán Miniszterelnöke, adott át.

Ezt a szuper táplálékot is könnyen beszerezheted, csak annyi a dolgod, hogy kattints a Vásárolj DXN termékeket kedvezményesen gombra!

Az endokrin rendszerünk...

A Morinzhi ital az endokrin rendszer takarítója, alapanyaga a Noni gyümölcs     DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet...

Gyakran vagy túlterhelt...

    A legtöbb ember kávézik, ugye ebben egyezik a véleményünk. Az én környezetemben is így van, de sajnos nagyon sok embernek gondot okoz ez...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!