Szinte mindennek van világnapja, Október 15. a kézmosásé lett.

 

A Kézmosás Világnapjának jelképén egymás kezét fogó vízcsepp, szappan és kéz látható (Fotó: m.cdn.blog.hu)

 

Kézfertőtlenítéssel a halálos fertőzések is megelőzhetőek, ám sokszor elmarad a kézmosás és kézfertőtlenítés, hívja fel a figyelmet a Teol.

Dr. Almási István, a Tolna Megyei Balassa János Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Higiéniai-IC osztályának osztályvezető főorvosa Teol-nak elmondta, hogy az európai ember életében az elmúlt évtizedek során a fertőző betegségek háttérbe szorultak, ám meg kellett ismerkedni olyan „új” kórokozókkal, amelyek a mi közegészségügyi viszonyaink között is nagyon hatékonyan tudnak terjedni.

– A mindennapokban számtalan olyan felülettel, tárggyal kerül az ember érintkezésbe, amelyek veszélyes baktériumokat, vírusokat hordozhatnak. Ilyenek például a billentyűzetek és a telefonok.

Az egészségügyi ellátó rendszer legnagyobb kihívásai közé tartoznak a multirezisztens kórokozók. Az általuk okozott fertőzéseket nehezebb és lényegesen drágább kezelni. Leggyakrabban fizikai kontaktus útján terjednek, ezért a védekezés leghatékonyabb eszköze a kézfertőtlenítés.

( Forrás: TEOL)

 

Pont ide  illik az a tervem, hogy bemutassam nektek a DXN egyik legkedveltebb termékét, a Ganozhi szappant.

A DXN Ganozhi szappant ganodermakivonat és pálmaolaj gazdagítja. Gyengéden tisztítja a bőrt, miközben – bőrkímélő módon – megőrzi a benne található természetes olajokat. Az E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag pálmaolaj használata revitalizálja a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat. A Ganozhi szappan használatával simább tapintású lesz a bőr.

Kiszerelés: 1×80 g
Fogyasztói ár: 1.445 Ft
Törzsvásárlói ár: 1.125 Ft

 

 

A Ganodermás szappan barna színét a ganoderma gyógygombának köszönheti.

Felsorolom pár jó tulajdonságát a teljesség igénye nélkül.

 

  1. Gyulladás csökkentő hatás,( -rozácea, pszoriázis,ekcéma,…).
  2. Antihisztamin hatású, csökkentheti az allergiás reakciókat..
  3. Antimikrobális hatású.
  4. Antioxidáns, -(a szappanban lévő  ganoderma gombát  a fiatalság gombájának is nevezik).
  5. Sebgyógyulást is segítheti,( -nem a hatalmas mély sebekre kell gondolni,) de a horzsolások, kisebb hámsérülések, kisebb égési sebek,rovarcsípések alkalmával igen hasznos lehet a használata.
  6. Regenerál, felfrissít, pattanások, ekcéma , esetén jó szolgálatot tehet.
 

 

Mi kell a...

Természetesen a legjobb minőségű vitaminok és tápanyagok! Mégis a betegségek okozója bizonyíthatóan, nem valami, hanem valaminek a hiánya! Az emberek többsége, ugyanis, minőségi éhezésben él!...

A ganoderma gyógygomba...

  Mi az a ganoderma? Egy csodálatos gyógygomba! A gyógygombák királya! A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a ganodermát, vagy más néven...