Többen mondják, hogy ez a kávé drága! Nézzük meg, igaz-e?

A kép forrása: https://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/etkezes_utan_ezert_fajhat_a_hasunk/20180117110809

A legtöbb ember számára a kávéivással az a baj, hogy a kávéban található csersavtól ég a gyomra… vagy, hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva a kávétól.

 

 

Mi már tudjuk (akik ezt a kávét isszuk), hogy létezik egy olyan kávé, amely kiküszöböli ezeket a problémákat, és  emellett segíti immunrendszerünket, sőt a vérnyomásunkra is igen jó hatással van.

 

 

Ezt bátran kijelenthetem, én is küzdöttem a gyomorégéstől, a haspuffadástól,  el is tiltott az orvosom a kávézástól. Kávé nélkül csak igen rövid ideig bírtam, nekiálltam kutakodni az interneten, így találtam rá a DXN lúgosító ganodermás kávéjára. A lényeg, hogy már két éve iszom, éhgyomorra, és nincs gyomorégésem ettől a kávétól.

Ez a kávé – minőségét és hatását tekintve – nem hasonlítható össze a hagyományos kávéval

Akik ezt a kávét isszák,  a gyomorégés megszűnéséről, a vérnyomás rendeződéséről  számolnak be.

Az árát sem ésszerű összehasonlítani egy kommersz, hagyományos kávé árával, mivel a ganodermás kávéval két terméket kapunk, a kávét + gyógygombát, tehát itt nem csak egy kávéról beszélünk. A DXN kávéval együtt gyógygomba kivonatot is kapunk, amivel azt érjük el, hogy bárki nyugodtan kávézhat, akinek gondot okozott a csersav és a koffein hatása.

Igaz, vannak olyanok, akiknek nem számít, mit isznak, csak kávé legyen a neve! Nekik mindegy, hogy egy híg lötty, vagy valódi egészséges kávé kerül-e a csészébe! Csak olcsó legyen! Bevallom régen én sem sokat morfondíroztam azon, hogy milyen beltartalommal rendelkezik a kávém… mára már ez megváltozott, igaz, kellett hozzá az a rengeteg gyomortükrözés és a sok-sok savlekötő gyógyszer.

Szóval a lényeg, VALÓBAN VAN OLCSÓBB KÁVÉ A PIACON! Fogyaszthatjuk azt is, de én már tudom, annak az a vége, hogy jön a gyomorégés, az émelygés, a fejfájás, a rossz közérzet, a rossz alvás, hogy más mellékhatásról ne is beszéljünk!

Mit tudnak a DXN kávék?

Mivel egy tasakból akár 2 adag is készíthető, így törzsvásárlói áron egy csésze kávé ára 110-130 Ft között mozog!

Azt mindenképpen tudni kell, hogy  érezhető különbséget csak akkor lehet megtapasztalni, ha abbahagyod a hagyományos savasító kávék fogyasztását és legalább egy teljes csomag ganodermás kávét megiszol!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a váltás tartós marad!!

Miért?

 • A ganoderma megszüntetheti a koffein káros hatásait azáltal, hogy a kávéhoz adagolt egy kapszulányi ganoderma gyógygomba közömbösíti a kávéban található csersavat.
 • A hagyományos kávékkal ellentétben a ganodermás kávé hatása  hosszan tartó frissességet és jó alvást is biztosít, így gyakran 2-3 kávét is kivált a fogyasztása!
 • A ganodermás kávé semlegesíti  a csersav hatását, így nem égeti a gyomrot és segíthet reflux esetén.
  Ez a kávé lúgosító hatású!
 • A ganoderma tartalom segíthet a méregtelenítésben, az erek karbantartásában, így a vérnyomás szabályozásában is. Nyugtató és alvást segítő hatású, és jótékonyan hat az emésztésre.

Miért a legjobb a DXN kávé ár/érték aránya?

 • Ha alaposan átgondoljuk, rá kell jöjjünk, hogy a 110-130 Ft-os törzsvásárlói ár alapjában véve se luxus kiadás, többet dobunk be a legolcsóbb automatába is egy kis forró barna szintetikus léért!
 • Minden tasak kávéban benne van egy kapszulányi gyógygomba, tehát nem csak egy kávét kapunk ezért az árért, hanem rögtön támogatjuk immunrendszerünket is, az árban ez is benne foglaltatik!
 • Tehát kapunk egy megváltozott életminőséget, a ganoderma kivonat jótékony hatásainak köszönhetően, fittebb ébrenlétet és a nyugodtabb alvást, a rendeződő vérnyomást.
 • Mivel ez a kávé hosszan tartó frissességet biztosít, ezért sokaknál a napi 5-6 kávé lecsökkent 2-3-ra!
 • Ha pedig még ajánlod is a termékeket másoknak (nem eladni!) és felépül egy kisebb fogyasztói csoportod, akkor pedig annyi jutalékot kaphatsz, hogy havi vásárlásaid már ingyenesek lesznek, sőt, ha jól dolgozol, akkor bizony sok pénzt is kereshetsz!

Akkor most gondoljuk át, hogy van-e olcsóbb kávé, mint a DXN kávé?

Regisztrálj a Törzsvásárlói rendszerünkbe, és vásárolj 20% kedvezménnyel!

Még olcsóbban szeretnél vásárolni? Vedd fel velem a kapcsolatot és elmondom, hogyan teheted!

A ganoderma gyógygomba...

  Mi az a ganoderma? Egy csodálatos gyógygomba! A gyógygombák királya! A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a ganodermát, vagy más néven...

A ganoderma gomba...

Abban egyet érthetünk, hogy bizony nem jó dolog allergiától szenvedni, vírusokat összeszedni, influenzásan ágyban lenni, hiányozni a munkahelyről, és mindennek a tetejébe táppénz miatt kevesebb...