• 2018.07.02

Vigyázz az egészségedre, most! Hogy élvezhesd a nyugdíjas éveket!

Az egészség fontos dolog, sok mindent befolyásol, hogy csak egy pár dolgot említsek ezek közül, – közérzet, anyagi helyzet…,- és még sorolhatnám.

 

Vigyázz az egészségedre! Ne később, most!

 

Ezt olvastam,- a nyugdíjrendszer a mostani formájában 2030-2035-ig finanszírozható!

Ebből következik, hogy ugye nem ártana időben gondoskodni arról, hogy mire elérjük azt a bizonyos nyugdíjas kort ne legyenek gondjaink, bajaink. Az elkövetkezendő időben nyugdíjas kort elérők többsége nem túl fényes nyugdíjas évekre számíthat: úgy látják, hogy minden pénzük gyógyszerekre, orvosi kezelésekre, a maradék,-ha egyáltalán marad valami, az unokák támogatására fog menni. A CIG Pannónia felméréséből is az derül ki, hogy a felnőtt lakosság 90 százaléka szerint a nyugdíj alacsonyabb lesz az ideálisnál.

Ezek szerint hiába álmodozunk aktív korunkban, hogy majd ha nyugdíjas leszek, majd akkor utazok, akkor élvezhetem a szabadságot, megvehetem amit eddig nem , élhetek a hobbijaimnak… a valóság az, ha időben nem kezdjük meg a magunkról való gondoskodást valamilyen módon, az álom csak álom marad.

Mi lehet a megoldás?

Csakis az előtakarékosság, vagy egy olyan plusz bevételi forrás amivel ez a bizonyos előtakarékosság megoldható. Mire gondolok, -kellene találni egy olyan ideális munkahelyet ahol úgy megfizetik a munkánkat, amiből gond nélkül félre tehetnénk, takarékoskodhatnánk, vagy pedig kell találni egy mellékfoglalkozást ami plusz bevételt jelenthet, a meglévő bevételeink mellé.

Egy ilyen lehetőséget kínálok, amire a szerencsémnek köszönhetően találtam rá, miután egy egészséges kávé után kutatva akadtam rá az interneten a kávéra és vele együtt egy pénzkereseti lehetőségre is, amivel a nyugdíjamat kiegészíthetem.

A  kávé bejött, mióta ezt iszom nem ég a gyomrom, és azáltal hogy iszom a kávét , fogyasztom a cég termékeit, tovább ajánlom, népszerűsítem azokat, pénzt kereshetek. Egyre olcsóbban jutok az általam, és a család által fogyasztott egészségünket támogató ” élelmiszerekhez”, -(táplálék-kiegészítők, kávék), mert a fogyasztásunkat jutalékkal honorálja a cég!

Mi kell mindehhez? Kell az elhatározás, -hogy márpedig én ezt csinálni fogom, kell hozzá egy minimális anyagi befektetés, és kell pár óra a szabadidődből amit erre az üzletre fordítasz, ja és szükséged lesz egy laptopra, de miután ezt a bejegyzést olvasod, feltételezem, -a laptop megvan.

Egy valamit azért tudnod kell, itt is dolgozni kell, mert ingyen pénzt itt sem kaphatunk, teljesítményünk arányában haladhatunk gyorsabban, vagy lassabban, és a díjazás, fizetség is ennek arányában történik.

Mit gondolsz, érdekel egy ilyen lehetőség ahol az egészségedet is és a pénztárcádat is támogathatod?

Tudj meg többet itt!